Pr. 1. januar 2016 har Asmildkloster Landbrugsskole ansat 3 nye undervisere

 Jonas_Andersen_JA

Jonas From Andersen, 32 år fra Vildbjerg er ansat som underviser inden for specialet husdyr og husdyrbiologi. Jonas er uddannet Landmand, Teknolog og Proffesionsbachelor med speciale husdyr. Jonas kommer fra en stilling som produktkonsulent inden for foder m.v. og har tidligere været ansvarlig for smågrisproduktion. Jonas har endvidere været underviser på Gråsten Landbrugsskole og Kold College.

Charlotte_Katholm

Charlotte Katholm, 26 år fra Århus er ansat som underviser inden for specialet husdyr og husdyrbilologi. Charlotte er Kandidat i ”Agrobiologi, Husdyrsundhed – og velfærd” samt Bachelor i ”Jordbrug, Fødevarer og Miljø”. Charlotte har arbejdet som projektmedarbejder hos Kvægbrugets Forsøgslaboratorium, Koldkærgård

Samt Trainee hos Videncentret for Landbrug, Kvæg. Charlotte er født og opvokset på en kvæggård på Djursland.

Ole_R_Brun

Ole Riisager Brun, 29 år fra Fjerritslev er ansat som underviser inden for specialet planter, plantebiologi og teknik. Ole er uddannet Landmand og Jordbrugsteknolog. Ole har arbejdet som landmand samt Maskinstation. Ole kommer fra en stilling som underviser på Nordjyllands Landbrugsskole og før dette arbejdede Ole som Planteavlskonsulent.