Tilmeld dig SommerCamp 21 HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En helt særlig sommer

SommerCamp 2021 på Asmildkloster. I uge 26 er der SommerCamp på Asmildkloster.

En uge med fokus på fællesskab og landbrug.

I 2019 var 79 børn og unge i alderen 11-15 år tilmeldt. Gruppen var ligeligt fordelt mellem drenge og piger.

Og hvad laver man så på SommerCamp på Asmildkloster Landbrugsskole?

Ikke alt bliver nævnt her – vi vil dog gerne løfte sløret lidt for denne fantastiske uge – nedenfor er en fortælling fra SommerCamp19.

Den første dag brugte vi energi på at lære stedet at kende. Vi skulle lære instruktørerne og hinanden at kende og ligeledes lidt retningslinier for at bo på skolen. Det blev gjort igennem leg og sjove konkurrencer. Vi skulle bl.a. i grupper trække traktordæk og skifte hjul på en trillebør. Der er efterhånden også blevet tradition for at der skal køres Gokart på Løvelbanen mandag aften.

Da de unge tilmeldte sig kunne de vælge sig ind på teknik eller dyrelinie. Ca. halvdelen var repræsenteret på hver linie. Tirsdag og onsdag tog teknikholdet på Asmildklostergården. GPS, drone, traktorkørsel og motorfejlfinding var en del af opgaverne. Alt imens dyrelinien var på besøg på gårde og blev klogere på grise og køer. Også heste, dambrug og fjerkræproduktion var i år en del af programmet.

Herudover tog vi et smut i svømmehallen, spillede bowling, lavede biograf, brugte hallen og fitness aktivt samt hyggede os om bålet og grillen.

Ugen blev sluttet med besøg på Landskuet i Herning. Her kiggede vi på store maskiner og for dyreelskerne var der også mange spændende oplevelser. Hen på eftermiddagen kørte bussen mod Viborg. De sidste lommepenge blev brugt i Netto og forældrene dukkede stille og roligt op. Vi afsluttede sammen med forældre og søskende i hallen med fællesspisning, uddeling af diplomer og konkurrence om helt gratis at komme med på SommerCamp i 2020.

I SommerCamp ugen er 10 medarbejdere og 12 frivillige landmands elever inddraget i døgnets 24 timer.

Vi vil gerne sende alle hjælperne en kæmpe tak for indsatsen og for jeres måde at tackle de unge mennesker på. Ligeledes en hilsen til alle de unge som var med på SommerCamp19 – vi glæder os til at se jer igen til næste år.

ALLE friske drenge og piger mellem 11-15 år vil fra mandag til torsdag kunne opleve “landet i byen” med masser af fælleskab, aktiviteter og frisk luft.

Da landsskuet i 2020 var aflyst, gik turen i år til Givskud Zoo, hvor vi har fået mulighed for at komme “bag facaden”, så vi finder ud af hvordan der arbejdes og oplever dyrene på en anden måde end et normalt besøg i en zoologisk have – det bliver spændende.

Tilmeld dig SommerCamp 21 HER