Asmildkloster er en rigtig landbrugsskole med fokus på landbrug, teknologi og bæredygtighed.

Det betyder, at alle skolens medarbejdere kontinuerligt arbejder på, at give eleverne en oplevelse af kvalitet i alle aspekter og gøremål – lige fra undervisning til rengøring. Eleverne vil møde dygtige og engagerede medarbejdere overalt og de vil som udgangspunkt blive mødt med en positiv indstilling fra alle sider.

Vi forventer det samme af vores elever og studerende. Vi forventer, at eleverne bidrager til at skabe kvalitet ved at yde det de kan og deltage aktivt i alle forhold omkring skolen. Vi forventer, at eleverne udviser engagement og går positivt ind i såvel undervisningen som skolens gøremål i det hele taget.

Asmildkloster er en mindre skole, hvilket betyder at vi kender hinanden og at der er plads til at tage hånd om den enkelte – her bliver den enkelte elev ikke IKKE bare én i mængden!

Vi vægter faglighed meget højt og følger med i den nyeste udvikling indenfor faget. Vi samarbejder med relevante videns- og forskningsinstitutioner, eleverne på Asmildkloster arbejder altid med og kender til de nyeste trends og de kommer til at stifte bekendtskab med den nyeste forskning og dermed kan være med til at modernisere og skabe fremtidens landbrug.