Faciliteter

På Skolehjemmet har du adgang til mange forskellige faciliteter som f.eks gode opholdsrum med TV, pool, bordfodbold og bordtennis. Er du til brætspil er der også et godt udvalg. Skolen har ligeledes en ny idrætshal med mulighed for både fodbold, badminton, basket og volleyball mm.

Ude har vi bålsted, sø terrasse og kommende fodboldbane (2020). Derudover ligger vi i meget kort afstand til Viborg by, Viborg Søerne og en skøn natur omkring os.

Vi vil gerne have en åben skole, hvor du som elev frit kan benytte dig af alle vores lokaliteter. Derfor kan du via din chip komme ind de fleste steder på skolen også udenfor normal åbningstid.

Aktiviteter/aktivitetsklub

For et mindre beløb på 300 kr. pr. skoleforløb kan du tilmelde dig vores aktivitetsklub. Så er alle arrangementer gratis for dig.

Aktivitetsklubben arrangerer mange gode aktiviteter.

Bla. Kan nævnes:

Svømning, en fast ugedag i Viborg Svømmehal, Go kart, biograf, Fodboldgolf, dans, ture ud af huset i bus, bowling, Girls Night, Kørestolsrugby, skydning, ridning, farmerbingo mmm.

Der vil ugentligt være ”åbent værksted” hvor det er muligt at arbejde på egne projekter. Det kan være bil, havetraktor eller fællesprojekter.

Derudover har skolen et nyt og lækkert fitnesslokale som også kan benyttes.

Der vil ofte være tilmelding til arrangementerne og tilmeldingerne er bindende, ved udeblivelse trækkes et beløbe i depositummet.

Vi er i tæt samarbejde med vores elever og beboere om udbuddet af aktiviteter.

Aktiviteter/værkstedsklub

Der vil ugentligt være ”åbent værksted” hvor det er muligt at arbejde på egne projekter. Det kan f.eks. være bil, havetraktor, båd, cykel eller fællesprojekter.