Indflytning

Indflytningen sker i forhold til det brev du har modtaget. Du bliver altid indkvarteret på ”2-sengs værelser“ med bad og toilet på værelset, i en fælles forgang eller på gangen. Vi vil forsøge at imødekomme eventuelle ønsker til din ”indkvarteringspartner”.

Depositum

Du skal betale et depositum på 1.500,- kr. forud for indflytning. Betales dette ikke kan du ikke få udleveret dine nøgler til værelset. Betalingsoplysninger m.v. fremgår af dit indkaldelsesbrev.

Værelseskontrakt

Kontrakten er din sikkerhed for at du ikke kommer til at erstatte eventuelle mangler/defekter som var på værelset ved indflytning. Kontrakten skal afleveres til receptionen hurtigst muligt efter ankomst.

Linned/Håndklæder, dyne og pude

Du medbringer selv dyne, hovedpude, sengelinned og håndklæde.

Toiletpapir

Medbringer du selv.

Vinduer

Alle vinduer skal være lukkede i perioden 1. oktober – 30. marts. Her er koldt og stormfuldt, vinduer kan blæse i stykker og unødvendigt varmeforbrug kan ske. Du må gerne lufte ud, når du er på værelset og du skruer helt ned for varmen.

Netværk

På værelserne er der adgang til trådløst netværk. Du skal bruge AsmildklosterNet og dit UNI-Login som adgangskode.

Musik

Du må gerne have anlæg/TV med, du skal selvfølgelig tage hensyn til øvrige elever på gangen/ i huset. (husk vi bor tæt). Lyd spiller du for dine egne ører – ikke for naboen.

Div. elektronikvarer

Såsom Køleskabe, brødristere, toastmaskiner  mm. Er ikke tilladt på værelserne.

Glemte sager

Bliver lagt i kasserne i vaskekælderen på rød gang.

Ro

Kl.23.00 skal der være ro på skolen

Opsyn

Der er opsyn på skolen efter undervisningens ophør i tidsrummet 16-07.

Receptionen

Kan kontaktes i dagtimerne fra 7.45-15.30 på telefon 86673222.

Receptionen har åben for elever:

Mandag:0745 – 1530

Tirsdag : 0745 – 1530

Onsdag: 0745 – 1530

Torsdag: 0745 – 1530

Fredag: 0745 – 1300

Kan træffes på telefon: 86673222

Efter kl. 16.00 kontaktes Vagttelefonen.

Vagt-Telefon fra kl. 1600 – 0700

Tlf. nr.  21220658

Weekend

Fra fredag kl. 14 og til søndag kl. 22.00  er der ingen opsyn på skolen.

Elever som har meget langt hjem til deres bopæl eller af andre gode årsager gerne vil være på skolen i weekenden kan få lov til dette. Øvrige elever tager hjem på weekend fredag og kan komme igen søndag. Skolens ordensreglementet er også gældende i weekenden. Det er ikke tilladt at have overnattende gæster i weekenden.

Weekend-liste

Såfremt du er på Skolehjemmet i weekenden, skal du altid skrive dig på weekend-listen i spisesalen senest torsdag  kl.12.30.

Rygning

Er en privatsag. Vi har eet sted på skolen hvor der må ryges. Under halvtaget ved hallen på p-pladsen. Rygerne rydder selv op og holder området pænt. Dette gælder også E-cigaretter.

Alkohol

Der er åben i baren om torsdagen kl. 20.00-23.00  for alle elever på Medieskolerne, samt landbrugskoleelever fra Hf1 og opefter.

Medieskoleelever må have 2 genstande (ikke stærkere end almindelig ølstyrke eks. øl, breezer) pr. m/k pr. værelse (alt tæller, både tom og fuld emballage) eller 1 flaske vin pr. værelse.

Spiritus er ikke tilladt.

Brydes reglen betyder det, at du ikke kan bo på skolehjemmet i en uge, brydes reglen igen, kan du ikke bo på skolen i resten af skoleperioden.

Hash/stoffer

Det er ikke vores stil. Derfor medfører det bortvisning at indtage, være påvirket af eller besidde og sælge hash eller andre stoffer på Skolehjemmet. Vi vil opleve at få uanmeldte besøg på Skolehjemmet. Her vil fører med hund gennemføre undersøgelser rundt på skolen.

Gæster

Er velkomne. Gæster skal forlade skolen senest kl. 22.00.

Læge

Har du brug for dette, har skolen samarbejde med:
Lægerne Odinsgården
Ll. Sct. Peders Stræde 8, 1. sal
8800 Viborg
Tlf. 8662 1230—Telefonen er åben for tidsbestilling alle hverdage fra 08.00—13.00

Post

Du får en SMS fra administrationen, hvis der er post til dig. Post hentes samme sted.

Breve og pakker sendes til:
Asmildkloster Landbrugsskole
Asmildklostervej  1

8800 Viborg

ATT: dit navn

Rengøring

Du sørger selv for at værelset er rent. Støvsuger står på hver etage i et depotrum.  Klude, spande med mere er ligeledes tilgængeligt – husk at give besked, hvis der mangler noget.

Vi ønsker at holde en pæn skole som er sund og dejlig at bo på. Både for dig og de næste der kommer. Derfor tilses Værelser og bad hver 14. dag (plan hænges op) Vi ønsker at se et værelse som er ryddeligt og et gulv der er fejet/støvsuget samt vasket efter behov. Affald er båret ud. Badeværelser er med rengjort toiletkumme og bræt, vaskekumme og spejl samt blandingsbatteri i bruser og ved vask.

Hvis du bor på værelse med integreret køleskab og microovn skal det ligeledes gøres rent.

Rengøring kan for hovedforløbselever tilkøbes for en hel periode.

Manglende rengøring bliver faktureret og fratrækkes depositummet.

Hus og Gangmøder

Der afholdes hus og gangmøder efter behov. Vi drøfter stort som småt. Info om møde bliver på blå tavle i spisesal.

Spisetider

Morgenmad kl. 07.10 til kl. 08.30– Frokost kl. 12.00-12.45  –  Aftensmad kl. 17.30 til kl. 18.15

Ved morgenmaden er det muligt at smøre madpakke til frokost.  Har du behov for specialkost skal gyldig lægeerklæring skal foreligge. Du aftaler selv det praktiske med køkkenet.

TøjVask

Der er vaskemaskiner og tørretumbler i kælderen ved rød gang og i det nye byggeri ved Nørresøfløjen. Vaske poletter kan købes i receptionen eller af aften/nattevagten. Det koster 10 kr. for en vask, tørretumbling er gratis. Du skal selv købe vaskepulver. Der må ikke tørres vasketøj på værelserne, brug tørrekælderen.

Service

Service og mad må ikke fjernes fra spisesalen.

Forsikring

Imens du bor på Kollegiet er du heller ikke omfattet af Indbo/tyveri og ansvarsforsikring samt ulykkesforsikring. Det er derfor vigtigt at du undersøger, hvilke forsikringer du har, og hvad de dækker. Speciel vigtig er en ansvarsforsikring som dækker, hvis du forvolder skader på andre eller andres ting.

Afrejse

Når tiden er til at rejse, skal værelset tjekkes for eventuelle skader eller mangler i samarbejde med en pedel/skolehjemsassistent. Du skal derfor vente ved værelset i en givet tidsperiode indtil værelsessyn har fundet sted. Du hæfter for de skader som du er skyld i på dit værelse. Fejl og mangler udbedres efter den gældende prisliste.

Alle som er tilknyttet skolen tager et medansvar for at her er pænt og ordenligt og gør sit til at fællesskabet trives.