For 25. gang har Messecenter Vesthimmerland, A/S Nordjysk Agrocenter og de fem nordlige Dansk Holstein Avlsforeninger fornøjelsen at invitere til AGRO NORD.

På AGRO NORD præsenteres det bedste avlsmateriale indenfor dansk og udenlandsk kvægavl. AGRO NORD er et skue med masser af kvæg og kosnak. Her er bedømmelse af elitekøer og afkomsgrupper, og her præsenteres det sidste nye i staldbyggeri, inventar og alt andet indenfor maskiner og tekniske hjælpemidler.

AGRO NORD 2013 afsluttes fra kl. 19.00-22.00 traditonen tro med en rigtig showaften, der byder på et afvekslende program. Første Punkt er udpegning af “Miss Agro Nord 2013”, det sker blandt de fire malkeraceres modelkøer naturligvis er det sidste programpunkt en forrygende auktion over udvalgte elitedyr.

Dagen igennem er der mulighed for at følge bedømmelsen, der i år vil foregå i en ring. Der vil være god lejlighed til at de besøgende får mere tid at besøge de øvrige udstillinger i messehallerne. Begge udstillingshaller er fyldt til bristepunktet med udtyr og tilbud til det moderne kvægbrug.

Asmildkloster Landbrugsskole er med hele dagen – Vi ses.