Projekt- og udviklingskoordinator – 2-årig projektstilling

Vi søger en kollega der kan hjælpe os med at kvalificere vores mange gode ideer, nye tiltag og projekter og som er handlingsorienteret og kan gennemføre processer og komme i mål.

Asmildkloster Landbrugsskole er en stærk og ambitiøs erhvervsskole med landbrugsuddannelsen som EUD og EUX samt landbrugets lederuddannelser. Skolen er én af Danmarks største landbrugsskoler der fortsætter sin positive udvikling. Skolens nye projekt- og udviklingskoordinator skal være med til at vi når i mål med gode ideer og fortsat udvikler skolen.

Vi er mange der er fokuseret og optaget af at levere faglighed og fællesskaber til vores elever. Vi har også gode ideer. Nogle spirer og skal kvalificeres, andre skal udføres og nogle skal afsluttes. Vores ny kollega skal understøtte skolens ledelse og medarbejdere i dette arbejde. Skolen søger derfor en projekt- og udviklingskoordinator. Stillingen er nyoprettet med en foreløbig varighed på 2 år.

Stillingen er med reference direkte til skolens forstander.

Dit arbejdsområde og opgaver

Som projekt- og udviklingskoordinator vil du få ansvar for tværgående opgaver på skolen, herunder at koordinere processer og projekter i tæt samarbejde med skolens ledelse, hvor du skal sikre struktur, opfølgning og resultatskabelse inden for skolens drift- og vækstområder.

Du skal være struktureret og vedholdende og i stand til at igangsætte processer og skabe resultater på tværs af skolen og ekstern i samarbejde med vores interessenter og samarbejdspartnere.

Du skal have strategisk forståelse og være dygtig til at kommunikere processer og forandringer. Som projekt- og udviklingskoordinator har du en positiv samarbejdsform og tilgang til kollegaer og samarbejdspartnere.

Du kan omsætte, forfølge, motivere og realisere skolens mål, ideer og projekter og undervejs have blik for helheden. Det er derfor vigtigt, at du kan sikre relevant og rettidig kommunikationen til alle på skolen.

Du bliver en del af et inspirerende og velfungerende, tværfagligt miljø, hvor vi forventer, at du bliver en aktiv kollega, der engagerer sig i vores skole og arbejdsplads.

I dit job vil du også skulle assistere skolens ledergruppe med opgaver ad hoc.

Din baggrund og kompetencer – vi forventer at du:

  • Har en relevant uddannelse og erfaring med koordinering, ledelse og projektstyring.
  • Har erfaringer med at omsætte mål til konkrete handlinger og indsatser og kan arbejde struktureret og målrettet med at skabe resultater.
  • Du kan bevare det store overblik, samtidig med at du arbejder hands-on med de daglige opgaver.
  • Har stærke kommunikative evner, især skriftligt, men også mundtligt.
  • Er initiativrig og ansvarsbevidst og ser dig selv som en del af den større helhed.
  • Har kendskab til erhvervsskoleverdenen, og har stor lyst til at arbejde med uddannelsesområdet på en landbrugsskole.
  • Vi lægger desuden vægt på, at du har et godt humør og kan lide at samarbejde i et uformelt miljø, med kolleger og samarbejdspartnere der har forskellig baggrund og faglighed.

Tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale, men vi venter naturligvis gerne på den rette.

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation og aftale om lokal løndannelse. Stillingen er tidsbegrænset og har en varighed på 2 år.

Der er tilknyttet en attraktiv pensionsordning til stillingen. Der er andre ”personalegoder” som oplyses ved samtale/ansættelse.

Ansøgningsfristen er mandag den 16. september 2019, kl. 12.00 pr. E-mail til Asmildkloster Landbrugsskole til forstander Lars Møgelbjerg Andersen, E-mail;  la@asmildkloster.dk

Spørgsmål kan rettes til forstander Lars Møgelbjerg Andersen på ovenstående mail eller på telefon 8667 3222 eller mobil 6054 2522.

På Asmildkloster Landbrugsskole udbydes alle trin af landbrugsuddannelsen på EUD, EUX samt landbrugets lederuddannelse som Produktionsleder og Agrarøkonom. En del af uddannelsens praktiske træning og undervisning sker hos en række af områdets landbrugsvirksomheder.

Skolen har et betydeligt internationalt engagement i ERASMUS+ programmer KA1/2og er en del af flere regionaleprojekter, eksempelvis; MateMatikklar, Karrierelæring og STEM

Asmildkloster Landbrugsskole har 215 årselever i 2019. Skolens skolehjem har plads til 338 elever og er også vært for elever fra Medieskolerne i Viborg. Der er 45 medarbejdere på skolen heraf 24 undervisere. Se mere på www.asmildkloster.dk