Denne information er netop sendt til alle elever via UDDATA+ der skulle have været afsted på studieture.

Den deles også her til almen information.

Kære elever,

Som i sikkert selv allerede har regnet ud, så gennemføres de planlagte studieture for Hf1 EUX og Hf2 EUX og Hf2 EUD ikke.

Al unødvendig rejse frarådes. De danske grænser og andre landes grænser er lukkede eller under lukning. Vi vil naturligvis heller ikke rejse væk fra Danmark under de omstændigheder som coronasmitten medfører.

Vi har glædet os – da studieture på Asmildkloster altid er med solide og interessante besøg og nye faglige vinkler og så er også ofte med forskellige festlige oplevelser undervejs. Portugal, Holland og Tyskland/Polen bliver i den grad snydt for et møde med os.

Til alle studieturene er der for lang tid siden bestilt flybilletter, bus, overnatning, arrangeret besøg osv.

Det meste er betalt.

Vi arbejder lige nu på at aflyse det der kan aflyses, således den enkeltes omkostninger reduceres.

Det der ikke kan aflyses, undersøger vi om kan ombookes eller på anden vis ændres så vi og leverandøren mister mindst muligt.

Der vil helt sikkert komme nogle omkostninger der skal betales af den enkelte. Vi kender ikke beløbet på nuværende tidspunkt.

Vi afventer lige nu også om Undervisningsministeriet beslutter nogle fælles regler, som afviger fra ”normal gældende ret” for studieture der ikke gennemføres.

Det du selv kan og bør gøre, er at undersøge om du eller din familie har en rejseforsikring som vil dække de omkostninger du har ved at turen ikke gennemføres / aflyses.

Hvis skolen åbnes op inden du skulle have været på studietur, vil vi anvende tiden til god solid undervisning så du kan blive den bedste udgave af en dansk landmand.

Vi vender tilbage med yderligere information når vi ved noget nyt.

Har du spørgsmål til denne information skal du kontakte Lars Mogensen direkte på telefon; 4047 4124 eller via email på;    lm@asmildkloster.dk

Vi håber at du og din familie har det godt og vi ønsker godt helbred til alle.