Hovedforløb2 er skoleopholdet, hvor du vælger dit speciale og fordyber dig.

Se uddannelsesstart HER

Undervisningen på Hovedforløb2 er en variation af klasseundervisning, projektarbejde, temadage, studieture og ekskursioner.

Mulighed for specialisering indenfor hele 4 specialer

På Asmildkloster har du gode muligheder for at specialisere dig i netop det fagområde der interesserer dig mest. Vi udbyder 4 specialer:

  • speciale husdyr – kvæg
  • speciale husdyr – svin
  • speciale husdyr – mink
  • speciale planter

Foruden specialevalget skal du vælge valgfri specialefag og et valgfag.

Prøv det i virkeligheden…

Vi lægger vægt på, at du oplever en skole der er tæt på dig og vil dig og din uddannelse med undervisning med afsæt i din praksis, uddannelsens mål og dine ambitioner.

Studieture til udlandet indgår som en del af undervisningen. Vores fokus er faglighed, nye inputs, spændende områder i verden med muligheder for Landbrugsvirksomheder og sociale oplevelser.

Vi har de senere år besøgt Portugal og Polen/Tyskland. Nye spændende destinationer der kan gøre dig klogere på Landbrug internationalt og i Danmark er vores fokus.

Vi er en skole som satser på dig. Uanset om dit mål er, at blive medarbejder, leder eller selvstændig i Dansk eller internationalt Landbrug, vil vi være din sparringspartner i din videre karriere.

Vi er klar til at møde dig og du er altid velkommen til at kontakte skolen for yderligere information eller vores studievejledere for personlig karrierevejledning.