Det kræver grønne fingre at dyrke sin virksomhed!

Gør som dine kollegaer i Dansk Landbrug og ta’ en branchetilpasset lederuddannelse, som sætter fokus på, at bruge ledelse til, at øge resultaterne og relationerne i din virksomhed.

Hvorfor en lederuddannelse?

Når der skal skabes udvikling i en virksomhed er der ét element, der altid skal være på plads. En ambitiøs og vedholdende ledelse! Derfor tager vi  fat på lederne i dansk landbrug, med Landbrugets Lederuddannelser.

Der er mange gode emner at bygge en lederuddannelse op omkring. Asmildkloster Landbrugsskole fokuserer i alle lederuddannelser på to: Resultater & Relationer.

Resultater betyder bedre indtjening og målrettet udvikling. Det drejer sig om styr på butikkens OM’er, OMsætning og OMkostninger,  mere effektive arbejdsgange og kvalitet i arbejdet hos alle medarbejdere.

Relationer er det, der sker mellem medarbejderne og mellem medarbejderne og ledelsen. Ved hjælp af de gode relationer har vi mulighed for at motivere vores medarbejdere og sikre deres trivsel – samtidigt undgår vi bekostlige konflikter.

Hvordan foregår det?

Uddannelsen gennemføres med en praktisk tilgang, hvor korte oplæg henføres til konkrete situationer og hverdagsoplevelser. Vi går i dybden med dine egne holdinger og viden, og derfor forventer vi også, at du er klar til at byde ind med dine erfaringer.

Vi lærer forskelligt – mange af os lærer ved at være aktive, løse opgaver og iøvrigt ved at arbejde ude/inde, i grupper, makkerpar eller alene.  På Asmildkloster Landbrugsskole vil vi gennemføre lederuddannelser med afveksling og bruge mange forskellige metoder. Aktivitet vil blive prioriteret fremfor stillesiddende arbejde. Så vi skal op af stolen og i sving.

Vi har også fokus på den personlige tilbagemelding til hver enkel deltager. Det sker ved hjælp af en læringspartner. Efter de indledende “øvelser” på uddannelsen, sammensættes deltagerne i makkerpar med så vidt muligt samme forudsætninger og uden hindringer for, at gå i fortrolig dialog med hinanden. Med en god indsats kan en læringspartner blive en værdifuld sparringspartner, som både kan give konstruktiv feedback og hjælpe til fastholdelse af dine ambitiøse mål.

Det første skridt – Produktionsleder

“Alle medarbejdere fortjener, at kende til målsætninger og forventninger – og at blive holdt op imod dem”

Produktionsleder er første skridt på vejen i lederuddannelsen. Du møder din lederudvikler fra Asmildkloster Landbrugsskole, du oplever arbejdsformen og får et klart billede af hvad det vil sige at være en del af lederuddannelsen på Asmildkloster. Du får svar på dine spørgsmål om ledelse og om uddannelsen og bliver i stand til, at beslutte hvad dit næste skridt skal være. Du bliver afklaret og motiveret til, at beslutte dit næste skridt. Dette sker blandt andet ved at arbejde med dine mål for  dit arbejde og for din personlige udvikling. Indholdet er;

  • Hvad er ledelse? Du får et overblik over ledelse og et indblik i hvad det er for dig.
  • Du oplever uddannelsens praktiske, engagerende og afvekslende arbejdsform
  • Udvikling af klare mål for dig og dit arbejdsliv
  • Hvis jeg skal udvikle andre skal jeg selv udvikles…..
  • Kommunikation af mål til alle der kan få bolden
  • Medarbejdernes vilje, ansvar og handlinger mod målene
  • Du udvikler relationer til de øvrige deltagere på Asmildkloster Landbrugsskoles lederuddannelse
  • Et godt kendskab til de øvrige deltager – en god start på nye relationer
  • Du finder din egen selvstændige vej mod lederjobbet og får værktøjer til ledelse i praksis
  • Du får værktøjer til at styre produktionen og du får indsigt i økonomien i en veldrevet produktion