Studievejledningen på Asmildkloster tager udgangspunkt i dig!

Er du er i tvivl om hvad du skal lave i fremtiden? Vil du gerne vide mere om de forskellige uddannelsesretninger på skolen? Vores vejlederteam står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

Studievejledningen er for dig der ønsker at tage en videregående uddannelse. Studerende på skolen bruger også til tider studievejlederen som sparringspartner, for at opnå en fornuftig plan for deres videre studieforløb.

Formålet med studievejledningen er at give dig og dine medstuderende den rette information og vejledning, således at du kan foretage kvalificerede valg i faglige samt studierelaterede forhold.

Har du svært ved at læse eller stave? Du kan sagtens få en uddannelse du kan bruge til noget alligevel.

Har du svært ved at læse eller stave, er det en god idé at kontakte skolen 2-3 måneder før uddannelsesstart og fortælle om din udfordring. Vi vil hjælpe dig med at afdække dine udfordringer med læse-/skrivefærdigheder eller andre forudsætninger af indlæringsmæssig karakter. Sammen lægger i en plan for hvilke hjælpemidler eller tiltag, der vil være hensigtsmæssige for lige præcis dig!

Aftal en tid til studievejledning

Skolens studievejledning har ingen fast kontortid. Du kan kontakte os enten pr. mail eller telefonisk for at aftale et mødetidspunkt, der passer dig bedst.

Studievejleder Elin Maagaard; em@asmildkloster.dk eller telefon 2166 1210