”Fokus på erhvervsuddannelsesreformens muligheder og et ønske om at udvikle skolens uddannelser, relationer til landbruget og andre væsentlige aktører er medvirkende til at Asmildkloster Landbrugsskole styrker organisationen med ansættelsen af Lars Mogensen som souschef”

Lars Mogensen har en baggrund som økonomi- og administrationschef hos I/S Fællesforbrænding i Hobro med et bredt ansvarsområde spændende fra administration over økonomi til IT og fælles projekter. Lars har tidligere arbejdet som sektionsleder i økonomistaben og controller i Viborg Kommune. Før dette arbejdede han som ledende revisor i Kommunernes Revision, med fokus på revision af uddannelsesinstitutioner.

Lars Mogensen har overordnet ansvar for administration, køkken, pedel og IT samt de dertilhørende opgaver og er stedfortæder for skolens forstander.

Lars Mogensen er 42 år, bor sammen med Tina og har 2 børn på 8 og 11 år. Han er bosat ved Bigum v/ Tjele, hvor han driver fritidslandbrug med 65 ha.

Lars Mogensen tiltrådte som souschef på Asmildkloster Landbrugsskole den 1. april 2014.

”Dansk Landbrug har brug for de dygtigste medarbejdere, ledere og ejere og med Lars Mogensen med på holdet styrker vi organisationen internt og samtidigt kan vi øge vores fokus på sammen med erhvervet at udvikle fremragende uddannelser”. siger forstander Lars Møgelbjerg Andersen